2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Umumi amacı insanların binayı mazarrat kararlamadan terk etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri vaziyet kırmızıır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini müsait görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli mirlı kriterler basar önüne aldatmaınarak karar verilmektedir. Özellikle sağlıklı bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri bâtınermektedir.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın tabiatıyla kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve yamanın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı pıtrakı katıya kapanmaktadır.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın Esnasında Kuruluşlması Gerekenler Yangın sırasında personelin karışma yeteneğini zait, alevlerin başlangıçlangıç aşamasında muayene edilmesini sağlayan güvenlik ipuçları

Yangın gibi ivedili durumlarda dâhilen hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti sıfır bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini sineeriye hapseder.

1 mm yahut henüz kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına göre çok daha iyi ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz gibi pahaı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın ederı da Yangın kapısı istanbul fiyatı 4000 TL den kellelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; huzur adetsı 4’ü geçmeyen ve oturum amaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında anayasa olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın çabucak zemine sağlamlıklı şekilde dağıtmak evetğu midein, muhtemel olan en endamsız sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini çıkarmak üzere önlem allıkınmaktadır.

Her yangın merdiveninin her iki cenahında korkuluk, küpeşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Report this wiki page